CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAŞKAN YILMAZ’I ONURLANDIRDI

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, BAŞKAN YILMAZ’I ONURLANDIRDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın şehre kazandırdığı sosyal, kültürel, teknoloji, Robotik, Yazılım Faaliyetleri ve sportif yatırımlarından dolayı ödül verdi. 

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığınca  ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılarak davetlilere hitap ettiği etkinlikte, “Gençlik Hizmetlerine Yönelik Fiziki Belediyecilik Yatırımları”, “Kültür, Sanat, Yayıncılık, Eğitim ve Spor Faaliyetleri”, “Teknoloji, Girişim, Robotik ve Yazılım Faaliyetleri” temalı 3 ayrı kategoride düzenlenen proje yarışmasında dereceye giren büyükşehir, il, ilçe ve belde belediye başkanlarına ödülleri verildi. Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

YILMAZ: BU ÖDÜLÜ ALMAK ONUR VERİCİ

Ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden alan Başkan Yılmaz, şunları kaydetti: “Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden bu ödülü almak bize büyük bir onur yaşattı. İşin Özü İzzettin Yılmaz Sözü diyerek çıktığımız bu yolda dev projelerimizin yanı sıra birçok faaliyetlere imza attık. Yarınlarımızın teminatı olan gençlerimizin eğitimlerinin yanında spor yatırımlarını da hep çok önemsedik. İstiyoruz ki; herkes, yılın 365 günü ilçemizde spor yapabilsin, sağlıklı yaşama kavuşabilsin. Geldiğimiz noktada, artık sporun kalbinin Antakya’da attığını gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz.

BU ÖDÜLÜ TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ ADINA ALDIK

Yaptığımız projeler nedeniyle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından ödüle layık görüldük. Bu ödülü tüm hemşehrilerimiz adına aldık.  Bundan sonra da şehrimiz ve hemşehrilerimiz için yeni projeleri hayata geçirerek gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.’’ Şeklinde konuştu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.