CUMHURİYETİMİZİ KORUYUP GELİŞTİRECEĞİZ

CUMHURİYETİMİZİ KORUYUP GELİŞTİRECEĞİZ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin 100. Yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Vali Masatlı yayınladığı mesajında; “Aziz Atatürk, Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 100. yıl dönümünde saygı ve minnetle huzurundayız. Bundan tam 100 yıl önce bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyet, büyük bir iftiharla devraldığımız en önemli mirasımızdır. Kurtuluş Savaşımızı zaferle taçlandıran Cumhuriyet, tam bağımsızlık ve var olma yürüyüşünde Aziz Milletimiz için bir dönüm noktası, kutlu bir başlangıç olmuş ve milletimize ilelebet olacak bir istikamet çizmiştir. Bu inançla, Milletçe hür ve bağımsız bir şekilde yaşama irademizi muhafaza ediyor; millî birlik ve beraberliğimizi hedef alan her türlü tehditlere yüz yıl önceki ruh ve kararlılıkla karşı koyuyoruz. Şartlar ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni her ne pahasına olursa olsun koruyacağımızı bugün bir kez daha bir asır önceki inanç, azim ve ruhla söylüyoruz. Bugün Millet olarak al bayrağımızın altında huzur ve barış içerisinde yaşayabilmemizi, sizlerin ve şehitlerimizin destansı mücadelesine borçluyuz. Bu mücadelede yer alan başta Zat-Aliniz olmak üzere İstiklal Harbimizin tüm kahramanlarını, Cumhuriyetimizin kuruluşunda emeği geçen tüm büyüklerimizi bu toprakları kanlarıyla sulayarak bizlere vatan kılan Aziz Şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor; Gazilerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Ruhunuz şad olsun” ifadelerine yer verdi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.