MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL SÖZ VERDİ:“HATAY AYAĞA KALKACAK”

MİLLETVEKİLİ YEŞİLDAL SÖZ VERDİ:“HATAY AYAĞA KALKACAK”

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, tüm Hataylılara verdiği sözü yerine getirmek üzere durmaksızın çalışmalarını sürdürüyor. AK Parti Hatay’ın komutanı olan Yeşildal, Ankara’daki mesaisinin yanı sıra Hatay’da da her an çalışmaların olduğu noktalarda incelemelerde bulunuyor. Ekiplerden çalışmaların aşamalarıyla ilgili bilgi alan Yeşildal, çok kısa süre içerisinde binlerde konutu vatandaşlarla buluşturacaklarını belirtti. İnşaat çalışmalarının söz verildiği gibi hızla devam ettiğini kaydeden Yeşildal, gazetemize gündemi değerlendirdi.

“HATAY’IMIZ YEPYENİ BİR YÜZE KAVUŞACAK”

Hatay’da yapımı süren konutlarla birlikte 2025 yılının sonuna dek hak sahiplerinin tamamının konutlarına kavuşacağını kaydeden Milletvekili Yeşildal, 2 seçimden zaferle ayrılmalarını sağlayan Hatay halkına hizmetlerle teşekkür edeceklerini belirtti. Milletvekili Yeşildal açıklamasında; “Cumhurbaşkanımız depremin hemen akabinden itibaren Hatay’ımızı sürekli önceliklendirdi. Hatay herkesin şahsi meselesi olmuş durumda. Biz de Cumhurbaşkanımızı yeniden liderimiz yapan, bizlere Hatay Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıran halkımıza hizmetlerimizle teşekkür edeceğiz. Cumhurbaşkanımız, MHP Lideri Devlet Bahçeli, bakanlarımız, sürekli Hatay’ı ziyaret ediyor. Çalışmaları hızla sürüyor. Gece gündüz demeden çalışmaların sürdüğü Hatay’ımız inşallah 2025 yılı sonu itibariyle sağlam kent haline gelecek. Depremlerde can kaybının olmaması için çok sağlam ilerliyoruz. Hatay’ımızı geleceğe taşımak, bölgenin en güzel şehri haline getirmek için tüm birimlerimizle sahadayız. İnşallah tüm hak sahiplerimize konutlarını teslim edeceğiz. İhtiyaçtan fazla konut üreterek Hatay’ımızda açta açıkta kimseyi bırakmayacağız. Vatandaşlarımıza kira öder gibi ev sahibi olma imkanı sunacağız. Halkımıza bizlere verdikleri destekten dolayı müteşekkiriz. Şimdi söz bitti, artık hizmet zamanı diyor, halkımızda çok az daha sabır bekliyoruz. İnşallah yarınlarımız bugünlerimizden çok daha güzel olacaktır” ifadelerini kullandı.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.