HATAY’IN GÖZDESİ OLACAK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Samandağ’da binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı.

HATAY’IN GÖZDESİ OLACAK

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Samandağ’da binlerce vatandaş tarafından coşkuyla karşılandı. Samandağ’ında Son yıllarda AK PARTİ tarafından düzenlenen en kalabalık mitingine binlerce kişinin yanı sıra  AK Parti Hatay milletvekilleri ile beraber katılan Cumhur ittifakı Hatay büyük şehir belediye Başkan adayı İbrahim Güler Samandağ’ında beklentinin çok üstünde olan bir kalabalıkla karşılandı.

SAMANDAĞ HALKI HATAY BÜYÜKŞEHİRDE DEĞİŞİM İSTİYOR

Samandağ da Açıkhava mitingi düzenleyen AK Parti Cumhur ittifakı Hatay büyük şehir belediye başkan adayı İbrahim Güler, Samandağ halkı Hatay Büyükşehirde değişim istiyor Bu mesajı aldım dedi.

Samandağ halkını ve seçmenini çantada keklik gören siyaset anlayışının bu seçimde bir kenara itildiğini anlatan Güler “Samandağ halkı oy verse de, vermese de Samandağ’ına hakkettiği hizmetleri vereceğiz. Yıllardır gerek ilçe belediye gerekse Büyükşehir belediyesi tarafından ihmal edilen kenti şahlandırarak turizm cenneti haline getireceğiz” dedi.

Samandağ-Arsuz yolu ile Samandağ çevre yolunun yapımına başlandığını anlatan Güler,” yol yapımının ardından Arsuz ve Samandağ ilçelerini birbirlerine bağlayarak iki tatil yöresinin turizm payından hak ettiğini payını alacak. Ayrıca 13 km uzunluğuyla Dünyanın en uzun sahilinde yapacağımız projelerle Hatay’ın gözbebeği haline getirerek turizm yatırımcılarının hizmetine sunulacaktır “dedi.

SAMANDAĞ’DA SİYASET DEVRİMİ OLACAK

HBB Başkanı Lütfü Savaş’ın beş yıl süre ile Samandağ’ına ciddi anlamda hiçbir hizmet vermediğini Anlatan AK PARTİ Samandağ Belediye Başkan adayı Mehmet Süt “Samandağ’ın çok sayıda mahallesi susuzluktan kırılıyor. Yollar ve sokaklar köstebek yuvasını andırıyor. Samandağ’ını sadece oy deposu olarak gören HBB Başkanı Lütfü Savaş’a bu seçimde ciddi bir ders vereceğiz dedi. Yaklaşık iki bin kişinin katıldığı Samandağ Ak Parti mitingi Samandağ siyaset tarihinde ve seçimler öncesinde siyaset devrimi olarak nitelendi.

HABER: M. MUSTAFA ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.