DEFNE BELEDİYESİ FARKINDALIK YARATTI!

Defne Belediyesi, “Kan ve Kök Hücre Bağışı” adı altında duyarlı bir etkinliğe imza attı.

DEFNE BELEDİYESİ FARKINDALIK YARATTI!

Defne Belediyesi, “Kan ve Kök Hücre Bağışı” adı altında duyarlı bir etkinliğe imza attı.
Defne Belediyesi – Kızılay işbirliği ile düzenlenen anlamlı etkinliğe Defne Belediye Başkanı Dr. İbrahim Yaman; Defne Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, personel, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.
YAMAN: “TOPLUMSAL YARDIMLAŞMALAR GELENEKSELLEŞTİRİLMELİ!”
Akdeniz Mahallesi Akdeniz Defne Evi’nde gerçekleşen etkinlikte uygun donör bekleyen Lösemi hastası tüm melekler için farkındalık yaratmak istediklerini ifade eden Defne Belediye Başkanı Op. Dr. İbrahim Yaman; “Kan ve Kök Hücre Bağışı etkinliğimize katılan herkes gerçekten çok anlamlı bir iş için bir araya gelmiş bulunuyor. Lösemi hastası meleklerimiz için gerekli olan doku uyumunun bulunabilmesine katkı sağlamak için buradayız. Kızılay merkezimiz ile birlikte düzenlediğimiz bu kampanyaya katılım gösteren duyarlı vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz. Ülkemizde toplumsal yardımlaşmanın ciddi anlamda kurumsallaşması ve insanlarımızın kendiliğinden gidip bağış yaptıkları bir seviyeye gelinmesi gerektiğini düşünüyorum. Lösemi hastası meleklerimizin hayat mücadelelerinde yanlarında olmayı, destek vermeyi, kan bağışı ile nice hayatların kurtarılabileceği hakkında örnek olabilmeyi ve farkındalık yaratabilmeyi çok önemsiyoruz. Umuyoruz ki bugün gerçekleştirdiğimiz kampanya nice yaşamlara umut olacaktır.” dedi.
Kan ve Kök Hücre Bağışı etkinliğine tüm kadro katılarak farkındalık yaratan Defne Belediyesi, vatandaşlarında yoğun katılımı ile ses getiren bir kampanyaya imza attı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.