VOLKAN DEMİREL’E 1 MAÇ MEN

VOLKAN DEMİREL’E 1 MAÇ MEN

39 BİN TL PARA CEZASI VERİLDİ

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’e bir maç men ve 39 bin lira para cezası verdi.

PFDK’nın sitesinde yer alan açıklamada Demirel’e cezanın Süper Lig’in 14’üncü haftasında oynanan Antalyaspor maçındaki müsabaka hakemlerine sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle verildiği kaydedildi. PFDK’dan yapılan açıklamada; “Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 05.12.2023 tarih ve 30 sayılı toplantısında almış olduğu karar aşağıda belirtilmiştir. Atakaş Hatayspor Kulübü antrenörü Volkan Demirel’in, 01.12.2023 tarihinde oynanan Atakaş Hatayspor-Bitexen Antalyaspor Trendyol Süper Lig müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı ve 39.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” denildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.