PAYASLILAR KAVGA DEĞİL HİZMET BEKLİYOR

PAYASLILAR KAVGA DEĞİL HİZMET BEKLİYOR

Payas’ın kronikleşen ve çözüm bekleyen tonlarca sorunu varken Payas’ı yönetenlerin kavgacı üslubu vatandaşın sorunlarını daha da çözümsüzlüğe itiyor.

Altyapıdan üstyapıya, temizlikten sağlığa kadar çok sayıda ihtiyacı bulunan Payas’ta hizmet isteyen vatandaşlar yetkililerin kavgacı üslubu ve uyuşmazlıkları nedeniyle hizmete erişemiyor. Önemli bir sağlık sorununda en yakın ilçeye gitmek zorunda kalan Payaslılar, çevre temizliği açısından da istedikleri konforu Payas’ta bulamıyor. İş imkanlarının da kısıtlı olduğu Payas her dönemde yoğun göç vermeye devam ederken, ilçe nüfusu gitgide yaşlanıyor. Gençlerin ve aktif nüfusun ilçede gerekli eğitim ve iş imkanlarını rahatlıkla bulamamasından ve bu alanda yeterli yatırımın olmamasından dolayı Payaslılar Payas’ı terk ediyor.

KAVGA DEĞİL HİZMET İSTİYORUZ

Gerek büyükşehirden gerekse de Payas Belediyesi’nden hizmet bekleyen vatandaşlar; “İlçemiz yol, altyapı, su ve temizlik açısından geri kalmış durumda. İlçemizin belediye başkanının 5. dönemi olmasına rağmen bu gibi kronikleşen sorunlar hala çözülmemiş durumda. Gerek büyükşehirden gerekse de ilçe belediyesinden yeterince hizmet alamıyoruz. Kamu yatırımlarının da belli alanlarda toplanması iş imkanlarının kısıtlı olmasına neden oluyor. Burada genç nüfusun iş yapması için yeterli imkan yok. Biz Payas’a yatırım, hizmet istiyor iken kurumlar birbiriyle kavga etmekten hizmet üretemiyor. Biz kavga değil hizmet istiyoruz” diyerek tepkilerini gösterdikleri yetkililerden hizmet beklentilerini dile getirdiler. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.