KYK YURTLARININ KAPASİTESİ AÇIKLANDI

KYK YURTLARININ KAPASİTESİ AÇIKLANDI

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu, “KYK yurtlarımızda şu anda kapasitemiz 950 bin civarında Türkiye genelinde. Öğrencilerimizin hiçbiri açıkta kalmayacak şekilde bir mücadele içindeyiz” dedi.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Çankırı’ya gelen Eminoğlu, Valiliği ziyaret etti.

“Türkiye genelinde 10 binin üzerinde tesisimiz var”

Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak tesisleşme anlamında iyi bir noktaya geldiklerine değinen Eminoğlu, “Türkiye genelinde 10 binin üzerinde tesisimiz var. Kapalı havuzlar, olimpik havuzlar, yarı olimpik havuzlar, gençlik merkezleri, spor tesislerimiz. KYK yurtlarımızda şu anda kapasitemiz 950 bin civarında Türkiye genelinde. Öğrencilerimizin hiçbiri açıkta kalmayacak şekilde bir mücadele içindeyiz. Hummalı bir çalışma var” ifadelerini kullandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurgulayan Eminoğlu, şunları kaydetti: “Yaz dönemini kamplarla, yaz spor okullarıyla birçok projeyle dolu dolu geçirdik, şimdi de okul dönemi üniversiteler inşallah Ekim 2 itibariyle açılmış olacak. Hem bir taraftan öğrencilerimizi yurtlarımızda misafir etmeye devam edeceğiz bir taraftan da genç ofislerimizde, gençlik merkezlerimizde, gençlik kamplarımızda onların yanında olmaya, burslarımızla, yurtlarımızla devam edeceğiz. Çankırı’da da inşallah bu uyumlu çalışmayı bütün belediyelerimizle yani burada hiçbir ayrım gözetmeksizin tesisleşmeleri, yatırımları inşallah yerel seçimler öncesi de hızlı bir şekilde devam ettirmiş olacağız.” Türkiye’de birçok alanda önemli işler yapıldığını aktaran Eminoğlu, “Önümüzdeki 5 yıllık dönem bu çalışmaların taçlandırılacağı, bu çalışmaların çok daha iyi bir noktaya geleceği, kalıcı olacağı bir dönem olacak. O yüzden bizim son viraj çok daha gayretli, çok daha azimli, inançlı bir şekilde çalışmamız lazım” değerlendirmesinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.