HBB CHP’YE HAYIRLI OLSUN

HBB CHP’YE HAYIRLI OLSUN

Şahsi ikballerini vatandaşların ve partinin üzerinde tuttukları herkes tarafından dillendirilen AK Parti Hatay temsilcilerinin yanlış tercihleri HBB seçiminin kaybedilmesine neden olacak. 

Hatay siyasetini yanlış okuyan, vatandaşların beklentilerinin farkında olmayan, kendi ikballeri ve kasaları hariç kimseyi umursamayan ve AK Parti’yi dava değil servet edinme kaynağı olarak gördükleri bilinen bazı karar alıcıların eliyle HBB’nin yanı sıra ilçe belediye başkanlıklarının da kaybedilme riski bulunuyor. Bir önceki seçimde AK Parti’nin açık ara farkla kazandığı ilçe belediyelerinin dahi yanlış aday seçimleri yüzünden kaybedilmesi durumunda AK Parti’nin Hatay’da gücünün iyice azalacağını belirten kamuoyu önderleri, AK Parti’nin son 10 yıldaki düşüşünün yanlış tercihlerden ve davaya olan inancın azalmasından kaynaklandığını da sözlerine eklediler. 

İLÇE BELEDİYELERİNDE DE CHP ÖNDE

Her ne kadar eleştiri alsa da CHP’nin HBB seçimlerinde açık ara farkla önde olduğu tüm anketlere yansıdı. AK Parti kanadı, tüm anketlere göz yumarak Milliyetçi kanattan oy alabilecek adaylara sırt çevirdi. Başta Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz gibi hem milliyetçi cenahtan, hem de esnaflar tarafından sevilen bir ismin bir çırpıda üzerinin çizilmesine anlam verilemedi. HBB adaylığında ise yine benci anlayış yüzünden yanlış aday ile yola çıkıldı. 

CUMHURBAŞKANI YANLIŞ BİLGİLENDİRİLDİ Mİ?

AK Parti’nin Hatay’daki temsilcileri tarafından aday seçimleri konusunda ve halkın fikirleri konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanlış bilgiler aktarıldığı da kent gündeminde konuşulan konular arasında yer alıyor. 31 Mart’ta art arda alınacak mağlubiyetlerin ardından faturanın ise kimlere kesileceği bilinmiyor. Hatay halkını hizmetsizliğe mahkum edecek kadrolarla seçime giren AK Parti yöneticilerinin halkın sesine kulak tıkamasının karşılığını seçimde mağlubiyet olarak alacakları kent gündeminin ilk sırasında yer alıyor.Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.