DEMİRYÜREK’TEN ATAKAŞ’A PLAKET

DEMİRYÜREK’TEN ATAKAŞ’A PLAKET

İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, 6 Şubat depreminde bütün imkânlarını kent için seferber ederek, yıkılan bir şehirde dayanışmayı inşa eden Atakaş Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Atakaş’a plaketle teşekkür etti.

Kaymakam Demiryürek, ekonomik alanda olmak üzere eğitim, spor ve sosyal konulardaki varlığıyla gönüllerde taht kuran ve deprem sonrası da konteyner taşıyan gemilere limanını açmasının yanında, kendisi de çok sayıda binanın yıkıldığı ilçede vatandaşların ihtiyaçlarına el uzatmak amacıyla konteyner kent kuran Recep Atakaş’ı, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ve İskenderun İlçe Jandarma Komutanı J. Binbaşı Yusuf Yıldırım ile birlikte ziyaret etti. İskenderunlular adına gerçekleşen ziyarette Kaymakam Demiryürek, deprem öncesi olduğu gibi sonrasında da yaşanan en zor zamanlardaki desteği için Recep Atakaş’a teşekkür ederek, “Yaşadığımız felaket sonrası; İnsani yardım malzemesi ve konteyner taşıyan gemilere limanlarını açan, Kriz merkezinde yemek hizmeti sunan, depremzedelere konteyner kent kuran, her alanda desteğini hissettiğimiz Recep Atakaş’a İskenderun adına teşekkür ediyoruz” diyerek, teşekkür belgesi takdim etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.