DEPREMZEDE YAZARDAN BEKLENEN KİTAP ÇIKTI

DEPREMZEDE YAZARDAN BEKLENEN KİTAP ÇIKTI

2022 yılında Sol Yanımdan Üşüdüm “Yüreğini Bırak Git” kitabı ile okurları ile buluşan Yazar Derya Arslan’ın beklenen kitabı Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” Asrın felaketi olarak adlandırılan 6 Şubat depremi nedeniyle oluşan zorunlu rötar sonrasında çıktı.

Sosyal medya hesapları üzerinden günler öncesinden okurları tarafından paylaşımları yapılan Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” kitabı ilk günden gördüğü ilgi ile dikkatleri üzerinde topladı.

Kitabın Tüm Gelirleri Hatay’da ki Depremzede Kızların Eğitimine Harcanacak

Depremi en acı biçimde yaşayanlardan biri olan Yazar Derya Arslan’ın Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün” adlı yeni kitabının tüm gelirlerinin Hatay’daki depremzede kız çocuklarının eğitimine harcanacağı konusunda yaptığı açıklama ile daha kitap çıkmadan gönüller fetheden Yazar Arslan yaptığı açıklamasında:” Büyük sancılarla doğan bir kitap;  “Sürgün”  Sürgün’ün doğum hikâyesini yazmaya kalksam bir kitap daha yazmış olurum sizlere . Bu süreci benimle götüren, bana inanan tüm dostlara teşekkür ederim.

Ancak sürece “Yüreğini Bırak Git” ile dahil olup  “Sürgün” ile bu yolculuğa devam eden, “kalemini özgür bırak,” diyerek, yazma serüvenime büyük katkıları olan  değerli hocam Fırat Acar’a ayrıca teşekkür ederim.

Yine kitabın içinde günlerce kaybolup emek veren değerli editörüm Sonat Yurtçu’ya, kapak tasarımı için Aytekin Parmaksız’a ve tüm SRC KİTAP ailesine teşekkür ederim .

Sol Yanımdan Üşüdüm “Sürgün”

Kitap satış noktaları ve online satışta sizlerle .

Keyifli okumalar…”dedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.