DEVLETİN ŞEFKAT ELİ AFET BÖLGESİNİN ÜZERİNDE

DEVLETİN ŞEFKAT ELİ AFET BÖLGESİNİN ÜZERİNDE

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, devletin şefkatli elini afet bölgesinin üzerinden çekmeden yaraların sarılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Vali Masatlı, AFAD Başkanı Okay Memiş, İskenderun  Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, afetin yaşandığı bölgede işyerleri bulunan esnafları ziyaret etti. Hasarı yerinde gören heyet, yaraların kısa sürede sarılacağını belirterek esnaflara geçmiş olsun dileklerini de iletti.

ESNAFLARIN HASARI KARŞILANACAK

Deprem felaketinin ardından bir de sel felaketi ile sarsılan İskenderun’da gerçekleşen istişareler ile ilgili Hatay Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Valimiz Mustafa MASATLI ve AFAD Başkanımız Okay MEMİŞ, İskenderun ilçemizde yaşanan şiddet yağış ve deniz taşımasından etkilenen bölgeleri ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Bölgede aralıksız devam eden tahliye ve temizlik çalışmaları incelenerek olumsuz hava şartlarından etkilenen vatandaşlarımızın zararlarının olabildiğince karşılanacağı belirtildi” denildi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.