DR. HAMBOLAT’TAN ASILSIZ İDDİALARA TOKAT GİBİ CEVAP!

DR. HAMBOLAT’TAN ASILSIZ İDDİALARA TOKAT GİBİ CEVAP!

ÇAĞRILDIĞIM TAKDİRDE YÜCE TÜRK ADALETİNE VE TÜRK MİLLETİ’NE HESAP VERMEKTEN KAÇINMAM!

6 Şubat’ta meydana gelen deprem sonrasında Hatay İl Sağlık Müdürlüğü görevinden istifa ederek Milletvekili Aday Adayı olan Dr. Mustafa Hambolat, kendisi hakkında bazı medya organlarında çıkan haberlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

HAKKIMDA “YAKALAMA YA DA GÖZALTI KARARI” YOKTUR!

Bazı medya organlarında “Hambolat İçin Yakalama Kararı” başlığıyla verilen haberlerin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Hatay İl Sağlık eski Müdürü Dr. Mustafa Hambolat, “Bazı medya organlarında hakkımda çıkan haberleri görünce memleketim adına bir kez daha üzüldüm. Hakkımda herhangi bir suçlama olmadığı gibi herhangi bir yakalama veya gözaltı kararı da YOKTUR. Konu hakkında gerekli hukuki girişimlerde bulunarak bu itibar suikastının karşılığını vereceğimden kimsenin şüphesi olmasın. Çağrıldığım takdirde Yüce Türk Adaletine ve Türk Milletine hesap vermekten de kaçınmayacağımı bildiririm.” dedi.

İDDİALARINI İSPATLAMAZLARSA ŞEREFSİZLİK MERTEBESİNE YÜKSELECEKLER!

Konu ile ilgili iddia sahiplerini ispata davet eden Hatay İl Sağlık eski Müdürü Dr Mustafa Hambolat, “Konuyla ilgili iddia sahiplerinin de iddialarını ispatlamamaları durumunda ŞEREFSİZLİK mertebesine yükseleceklerini tüm kamuoyuna paylaşmak isterim. Ayrıca AK Parti aday adaylığı süreci ile başlayan bu saldırıların ne anlama geldiğinin de FARKINDAYIM ve her türlü saldırı ve çamur at izi kalsın uygulamasının beni yolumdan çeviremeyeceğini de belirtirim.” dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.