YEŞİLDAL AK PARTİ GRUP TOPLANTISINA KATILDI

YEŞİLDAL AK PARTİ GRUP TOPLANTISINA KATILDI

AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal Grup Başkanvekili Abdulhamit Gül başkanlığında gerçekleştirilen AK Parti Grup yönetimi olarak istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı. Geçmiş dönemde bakanlık yapan önemli isimlerin de eşlik ettiği toplantıda güvenli, huzurlu ve müreffeh bir Türkiye için yapılacak çalışmalar ele alındı.

YEŞİLDAL HATAY’I GÜNDEM TAŞIDI

Milletvekili Yeşildal, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en fazla hasar alan kent olan Hatay’ı grup toplantısında bir kez daha gündeme taşıdı. Medeniyetlerin buluşma noktası Hatay’ın ayağa kalkmasının önemine vurgu yapan Yeşildal, vatandaşların isteklerini de toplantıda dile getirdi. Milletvekili Yeşildal, gerçekleşen toplantıyla ilgili açıklamasında; “Grup Başkanvekilimiz Sayın Abdulhamit Gül başkanlığında, AK Parti Grup yönetimi olarak istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Güvenli huzurlu ve müreffeh bir Türkiye için Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi konuştuk” ifadelerini kullandı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.