AABİD KOCAELİSPOR İLE ANLAŞTI

AABİD KOCAELİSPOR İLE ANLAŞTI

Atakaş Hatayspor’un tecrübeli oyuncusu Rayane Aabid Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor Kulübüyle anlaştı.

Oyuncunun birkaç gün içerisinde takıma katılması bekleniyor. 6 ve 8 numara pozisyonunu güçlendirmeyi hedefleyen Kocaelispor’da, Hataysporlu Rayane Aabid ile her konuda anlaşma sağlandığı ileri sürüldü. Kocaelispor, bir süredir görüştüğü Hatayspor’un Faslı orta saha oyuncusu Rayane Aabid ile her konuda anlaştı. Oyuncu ile her konuda anlaşan ve el sıkışan Kocaelispor yönetimi, Hatayspor ile yapılan görüşmelerde de sona geldi. Şu an yurtdışında olan Faslı oyuncunun, birkaç gün içerisinde yapılacak sağlık testlerinin ardından Antalya kampına katılması bekleniyor.

KOCAELİSPOR FORMASI GİYECEK

Sezon başında Ertuğrul Sağlam’ın da çok istediği ancak anlaşma zemini bulunamayan Hataysporlu Rayane Aabid, sezonun ikinci yarısında Kocaelispor forması giyecek. Merkez orta sahada görev yapan ve ön libero pozisyonunda oynayabilen Faslı oyuncu, bu sezon Süper Lig’de istediği süreleri bulamadı. Ligde 8 maçta 185 dakika sahada kalan ve 1 gol kaydeden Rayane Aabid’in Hatayspor ile sözleşmesi Haziran’da sona eriyordu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.