Meşale Gazetesi

ŞEHİT BULUŞ’UN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

ŞEHİT BULUŞ’UN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ile birlikte 12.03.2020 tarihinde Barış Pınarı Harekatı kapsamında görevini ifa ederken, Suriye’nin Resulayn PKK/PYD terör örgütü mensuplarınca yapılan saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Beyazıt Bestami Buluş’un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

13 Mart 2020 Cuma günü saat 16.30’da İlimiz Kırıkhan İlçesi Barboros Mahallesi’nde bulunan şehidin evinde gerçekleşen taziye  ziyaretinde,  Vali Doğan,“ Bu milletin bağrından çıkan vatan evladı, gece gündüz, yağmur çamur demeden hem yurt içi hem yurt dışında ülkemizin güvenliği, huzuru, özgürlüğü, herkesin inancını, düşüncesini yaşayabilmesi için büyük bir kahramanlık ve fedakârlıkla görev yaparken, şehadete eren Beyazıt Bestami Buluş kardeşimize Allah’tan rahmet diliyorum. Şehidimizin muhterem ailesi, yakınları ve silah arkadaşları başsağlığı diliyorum” dedi.

Şehidimiz için okunan Kuran-ı Kerim’in ardından tüm şehitlerimiz için dualar edildi.Taziye ziyaretinde İçişleri Bakan Yardımcısı Tayyip Sabri Erdil ve Vali Rahmi Doğan’ın yanı sıra;  Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Hüseyin Yayman, Abdulkadir Özel ve Kırıkhan Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu hazır bulundu. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.