ERDOĞAN’DAN SURİYE’YE YENİ OPERASYON SİNYALİ

ERDOĞAN’DAN SURİYE’YE YENİ OPERASYON SİNYALİ

Kabine Toplantısı’nın ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, önemli açıklamalarda bulundu. Suriye’ye yönelik yeni bir operasyonun sinyalini veren Erdoğan, “Güney sınırlarımızca yürüttüğümüz harekatlarda büyük kayıplar veren terör örgütü havan saldırılarıyla masumların kanını akıtarak kirli yüzünü göstermiştir. Karkamış’ta 5 yaşındaki evladımızla 22 yaşında öğretmenimizi katleden terör örgütünü yok etme ahdimizi bir kez daha tekrarlıyorum.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantının ardından kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan Erdoğan’ın mesajları arasında en dikkat çekici olanı, Suriye’nin kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK’ya yönelik yeni operasyon sinyali oldu.

“TERÖR ÖRGÜTÜNÜ YOK EDECEĞİZ”

Suriye ve Irak’ın kuzeyinde terör örgütü YPG/PKK’ya yönelik yeni operasyonun sinyalini veren Erdoğan, “Güney sınırlarımızda yürüttüğümüz harekatlarda büyük kayıplar veren terör örgütü havan saldırılarıyla masumların kanını akıtarak kirli yüzünü göstermiştir. Karkamış’ta 5 yaşındaki evladımızla 22 yaşında öğretmenimizi katleden terör örgütünü yok etme ahdimizi bir kez daha tekrarlıyorum” dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.