ERZİN OSB’DE YATIRIM İNCELEMESİ

ERZİN OSB’DE YATIRIM İNCELEMESİ

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı’ndan sorumlu Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Kaymakam Onur Özaydın ve beraberindekilerle faaliyetlerine devam eden Erzin Organize Sanayi Bölgesinde yatırım imcelemesinde bulundu.

Erzin ilçesini ziyaret ederek, Kaymakam Onur Özaydın ile birlikte Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nde devam eden yapı faaliyetleri hakkında incelemelerde bulundu. Ziyarete, Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural, OSB Yönetim Kurulu üyeleri ve diğer yetkililer de katıldı.

BÖLGENİN ENDÜSTRİYEL POTANSİYELİNİN ARTTIRILMASI HEDEFLENİYOR

REKLAM ALANI

Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş ve Erzin Kaymakamı Onur Özaydın, organize sanayi bölgesinde gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Ziyaret sırasında, bölgedeki güncel durum hakkında detaylı bilgi almak amacıyla Erzin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Muhteşem Vural ve OSB yöneticileri ile görüşmeler gerçekleştirildi. Erzin Organize Sanayi Bölgesi’nin gelişimi ve bölgede devam eden yatırım faaliyetleri üzerine yapılan bu ziyaret, bölgenin ekonomik ve endüstriyel potansiyelinin artırılması adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.