ESNAF BABASI İZZETTİN YILMAZ ESNAFIN YANINDA

ESNAF BABASI İZZETTİN YILMAZ ESNAFIN YANINDA

Devletimizin tüm imkanlarını seferber ettiği Antakya’yı ayağa kaldırmak için gecesini gündüzüne katan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, esnafları yalnız bırakmıyor.

Yeni Antakya’nın mimarı, esnaf odaklı yöneticilik anlayışı ile takdir toplayan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Millet Bahçesi Prefabrik çarşı içerisinde hizmetlerine devam eden esnafları ziyaret etti. Antakya’nın yeniden inşası sürecinde geçici işyerlerinde varlıklarını sürdüren esnafların her daim yanında olan Başkan Yılmaz, esnafları işyerlerinde tek tek ziyaret etti. Ardından Prefabrik çarşıda bulunan basın mensupları ile bir araya geldi. Uzun yıllardan bu yana esnaflarla iç içe olan ve her daim esnaflarla dayanışma içerisinde bulunan Başkan Yılmaz, Uzun Çarşı’yı yeniden ayağa kaldırmasının ardından, Prefabrik çarşılarda hizmet veren esnaflara da desteklerini sürdürüyor. Esnaftan gelen her talebi baştacı ederek çözümü için yoğun mesai harcayan Başkan Yılmaz, çalışmaları dolayısıyla esnafların takdirini kazanmaya devam ediyor.

ESNAFLARI İŞYERLERİNDE ZİYARET ETTİ

Millet Bahçesi Prefabrik çarşı içerisinde hizmetlerine devam eden esnafları tek tek işyerlerinde ziyaret ederek tüm esnaflarla sohbet eden Başkan Yılmaz, tüm esnafların isteklerini dinleyerek ikramlarda bulundu. Çarşı içerisinde sıkmadık el bırakmayan Başkan İzzettin Yılmaz, Antakya’yı el birliğiyle ayağa kaldırmak için devletimizin tüm imkanlarının Antakya için seferber edildiğini belirtti.

BU ŞEHRİ ÖNCE DEVLETİMİZ SONRA ESNAFLARIMIZ AYAĞA KALDIRACAK

Antakya’yı ayağa kaldıracak gücün öncelikle devlet olduğunu vurgulayan Başkan İzzettin Yılmaz, ikinci gücün ise esnaflar olduğunu kaydetti. Ziyareti vesilesiyle kısa bir açıklama yapan Başkan Yılmaz; “Bu şehri ayağa kaldıracak olan önce devletimiz sonra esnaflarımız. Millet Bahçesi Prefabrik çarşı içerisinde hizmetlerine devam eden değerli esnafımızla ve ardından yerel basın temsilcilerimizle bir araya geldik” dedi.

Çarşı esnaflarıyla bir araya gelen Başkan Yılmaz, desteklerinin süreceğini de sözlerine ekledi. Başkan İzzettin Yılmaz, tüm esnaflara Antakya Belediyesi kapılarının ardına kadar açık olduğunu belirterek ziyaretini noktaladı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.