FERHAT KÜÇÜKLER ANTAKYA’YI BİRLEŞTİRDİ, “KAZANAN ANTAKYA OLACAK”

FERHAT KÜÇÜKLER ANTAKYA’YI BİRLEŞTİRDİ, “KAZANAN ANTAKYA OLACAK”

Antakya halkının yakından tanıdığı İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler, adaylığını açıklaması ile Antakya halkını birleştirdi. 

Antakya’nın 95 mahallesinde vatandaşlarla iyi ilişkilere sahip olan ve geniş bir seçmen kitlesine hitap eden Küçükler, İYİ Parti ile kentte olumlu bir hava oluşturdu. Antakya’yı ayağa kaldırma yolunda inisiyatif aldığını ve bu durumda kenti sahipsiz bırakmayacağını kaydederek yola çıkan Küçükler, Antakya’yı karış karış gezmeye devam ediyor. 

İLK ZİYARET BÜYÜK BAŞKAN İZZETTİN YILMAZ’A 

İYİ Parti Antakya Belediye Başka Adayı Dr. Ferhat Küçükler Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Adaylığı açıklandığı günden bu yana kent halkının favorisi olan Küçükler, Antakya’ya geride kalan 5 yılda sayısız hizmetler kazandıran İzzettin Yılmaz’a teşekkürlerini sunarak hizmet bayrağını devralmak üzere bu yola çıktığını kaydetti. İYİ Parti ile Antakya’da kaliteli hizmetler hayata geçirmeyi hedeflediğini kaydeden Küçükler, misafirperverliğinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür etti. Başkan Yılmaz, İYİ Parti Antakya Belediye Başkan Adayı Dr. Ferhat Küçükler’in ziyaretlerinden dolayı memnun olduğunu belirterek, 31 Mart seçimlerinde başarı dileklerini iletti. 

ANTAKYA HALKINDAN TAM DESTEK

Dr. Ferhat Küçükler, adaylığını açıklamasının ardından Antakya halkından tam destek gördü. Antakya’yı karış karış dolaşarak projelerini aktaran Küçükler, her geçen gün destekçilerini artırıyor. 31 Mart yerel seçimlerine dek tüm vatandaşlara ulaşmayı hedefleyen Küçükler, “Kazanan Antakya olacak” şiarıyla tüm Antakya halkını birleştirerek kenti ayapa kaldırmayı hedefliyor. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.