Meşale Gazetesi

GADİR-İ HUM BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

GADİR-İ HUM BAYRAMINI EN KALBİ DUYGULARIMLA KUTLARIM

MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal , Gadir-i Hum Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Adal kutlama mesajında, “Hatay’da vatandaşlarımız tarafından her yıl büyük bir heyecan ve coşku ile kutlanan, ilimizin inanç ve kültür zenginlikleri arasında ayrı bir öneme sahip “Gadir-i Hum Bayramı’’nı can-ı gönülden tebrik ediyorum. İlimiz farklı dine, farklı kökene, farklı mezhebe mensup insanların kardeşçe, karşılıklı hoşgörü ve saygı içinde birlikte yaşadığı ender şehirlerdendir. Bizler tüm Hataylılar olarak ilimizde yaşayan her inanç ve kültürden vatandaşımızın bayram sevincini, yüzyıllardır ortak sevincimiz olarak görüyor, bir ve beraber kutluyoruz.

İlimizin sahip olduğu bu eşsiz değer, hiç şüphesiz tüm dünyanın ihtiyaç duyduğu, özlemini çektiği örnek bir birlikte yaşama modelidir. İnsanlığın huzur ve barış hedefinin temel unsuru olan karşılıklı saygı ve hoşgörünün bir hayat biçimi haline geldiği Hatay ilimizde bu iklimin yaşatılması, güçlendirilerek gelecek kuşaklara aktarılması, hepimizin ortak sorumluluğudur.

Bu duygu ve düşüncelerle “Gadir-i Hum Bayramı”nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Rabbim birliğimizi kardeşliğimizi payidar kılsın” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.