BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

BAŞKAN YILMAZ, ANTAKYA İÇİN ÜRETMEYE DEVAM EDİYOR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, vatandaşların oylarıyla emanet ettiği kenti ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışıyor. Antakya’nın 95 mahallesinin yanı sıra 50’den fazla konteyner kent çevresinde asli hizmetleri aksatmadan sürdüren Başkan İzzettin Yılmaz, vatandaşların taleplerini de belediyenin gücü nisbetinde yerine getiriyor. Antakya’da depremin yaralarını sarmaya devam eden Yılmaz, bir yandan da vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını yerinde görüyor.

VATANDAŞLARDAN BAŞKAN YILMAZ’A TAM DESTEK

6 Şubat deprem felaketinden bu yana her gün yanlarında olan Başkan İzzettin Yılmaz’ın çalışmalarından memnuniyet duyan vatandaşlar, emeklerinden dolayı başta Başkan Yılmaz olmak üzere tüm ekiplere teşekkürlerini sundular.

BAŞKAN YILMAZ’DAN İŞÇİ PERSONEL İKRAMİYE JESTİ

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, işçi personele toplu iş sözleşmesinden kaynaklı 2023 yılına ait 1. dilim 13 yevmiye tutarında ikramiyelerinin ödendiği müjdesini verdi. Antakya’yı birlikte güzelleştirdiği emekçi mesai arkadaşlarına emeklerinden dolayı teşekkürlerini sunan Başkan Yılmaz, bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Antakya için birlikte çalışmaya ve birlikte üretmeye devam edeceklerini belirtti. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.