GÜLER “HATAY’IN TAMAMINDAN OY ALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı ve başkan adayı Ayhan Yavuz, MHP ve AK Parti Teşkilatları ile birlikte Amik Ovası Topboğazı mevkiinden başlayarak Kırıkhan’ın köy ve mahallerini gezdi.

GÜLER “HATAY’IN TAMAMINDAN OY ALACAĞIMIZA YÜREKTEN İNANIYORUM”

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, Kırıkhan Belediye Başkanı ve başkan adayı Ayhan Yavuz, MHP ve AK Parti Teşkilatları ile birlikte Amik Ovası Topboğazı mevkiinden başlayarak Kırıkhan’ın köy ve mahallerini gezdi.


Yağmur ve çamur demeden bölgenin nasıl kalkındırılacağını, üretim ve istihdamın yerel yönetimler aracılığı ile nasıl geliştirileceğini aktaran Güler, gittiği her köyde ve mahallede halkın büyük sevgisi ile karşılanırken ‘’Allah bizlere sizlere hizmet etmeyi nasip etsin’ dedi.
‘NE KADAR OY O KADAR HİZMET’ ANLAYIŞINA SON VERECEĞİZ
Belediyecilik hizmetlerine değinen Güler, ‘Biliyorum ki burada uzun yıllardır söz verilmesine rağmen ihmal edildiniz. Hatay’ın 15 ilçesi kaderine terk edilmiş durumda. Belirsizlik tüm vatandaşlarımızı tedirgin ediyor. Dolayısıyla burada esas olan sağlam bir irade gerekiyor. O irade bizde, üretken gönüllü belediyecilikte var. Burada dikkat edeceğimiz husus şudur. Vatandaşla helalleşmeden anlaşma olmaz. Pazarlık yaparak olmaz, oy verin hizmet gelsin demekle olmaz. Bu sorunları çözmek bir belediyenin vaat değildir, asli görevi ve sorumluluğudur” sözü verdi.
Ak Parti Ve Mhp’li Olmayan Hemşerileriminde Bana Oy Vereceğine İnanıyorum
Özellikle Kırıkhan kadınların ve gençlerin ilgi ve alakası ile karşılanan Cumhur İttifakı Heyetine kadınlar yaptıkları tatlı ikramlarında bulundular.
‘Herkesin oyuna talip olduğunu’ belirten Güler, milletin olan büyükşehir belediye kaynaklarını, devletin verdiği imkanları, Hatay’daki her mahalleye her vatandaşa adaletle ve eşitlikle ile sunacaklarını söyledi.


Güler şunları kaydetti: “Bu benim sözüm olsun sizlerin huzurunda, bu benim inancımın da görevimin de gereğidir takdir edersiniz ki. Bu seçimde AK Parti ve MHP’ye gönül vermeyen hemşerilerimin de adaya değer VEREREK, kendilerine daha iyi hizmet edeceklerine inandıkları isme oy vereceklerine inanıyorum. Onların da oyuna talibim. Allah’ın izniyle Cumhur İttifakı Hatay’da Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 15 ilçeye kazanacak ve takım ruhu ile çok daha güzel hizmetler yapacaktır’’ dedi.
‘KINALI BAŞKAN HATAY’A KURBAN OLSUN’
‘Kınalı Başkan kınalı kuzu’ şeklinde hitap eden vatandaşlara ‘’Bir annemiz dedi ki kuzu demeyin, kuzu kurban olur. Bende diyorum ki bu kınalı kuzu sizlere, bu kınalı başkan Hatay’a kurban olsun. Bu millete can, bu devlete baş feda olsun‘’sözleri ile alkışlar içinde Güler, konuşmasını şöyle sürdürdü. ‘’
Cumhur İttifakı, siyasi oy kazanma girişimi değil; sistemi ve siyaseti belli değer ve ilkeler temelinde yeniden kurma girişimidir şeklinde konuştu.Kırıkhan programlarında ev sahipliği yapan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, yaptığı konuşmada ‘‘Oyumuz HDP ile aynı sandığa girer mi? Aynı hanenin altına yazılır mı? Hısım akrabalık vatanın geleceği için hesaba bile alınmaz. İnanıyorum ki 31 Mart’ta sandıkları patlatarak Cumhur İttifakı nın üstüne, ay yıldızlı bayrağımızı dikeceğiz’ ’diyerek konuşmasına son verdi. HABER: CANSU DİLEK

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.