HADDİNİ BİL MURAT TANIŞ!

HADDİNİ BİL MURAT TANIŞ!

Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda Mersin’de oynanan Atakaş Hatayspor-Sakaryaspor maçı öncesinde stadın önünde skandal bir olay yaşandı.

Passolig kartları olmadığı gerekçesiyle kurallara uygun olarak stada sokulmayan az sayıdaki Mersinli taraftar Hatay’a ve Hatayspor’a hakaret yağdırdı. Mersin tribün lideri Murat Tanış Hataysporlulara hakaret ve küfürler etti. “Mersin’de Hatay’ı istemiyoruz”, “Allah size bilerek depremi verdi” diye bağırdı. Kendini bilmez provokatörlerin bu hadsiz eylemi infial yarattı.

Görüntülere çok sayıda tepki gelirken Hataylı Eski milli futbolcu Gökhan Zan da isyan etti.

Zan, “Allah senin belanı versin” diyerek karşılık verdi. X hesabından paylaşım yapan Zan, “Sözün bittiği, insanlığın bittiği, vicdanın bittiği bir güne şahit olduk. Ne söylesem, ne yazsam duygularımı anlatmaya yetmeyecek, yetmiyor da. Mersinspor’un tribün lideri Murat Tanış, sana sesleniyorum; Sen hizaya gel, haddini bil, edebini bil” dedi.

TANIŞ’IN ÖZÜR AÇIKLAMASINA HATAYLILAR İTİBAR ETMEDİ

Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan Hatayspor-Sakaryaspor maçında hakaretlerde bulunan Yeni Mersin İdman Yurdu tribün lideri Murat Tanış, bir özür metni yayımladı. Tanış, “Kesinlikle yaşanmış olan olayda benim Hataylı hemşehrilerimize depremzedelerle ilgili olumsuz hiçbir düşüncem ve açıklamam bulunmamaktadır. Ben bize söz verildiği halde maç günü bu sözünü tutmayan, bizim tribüne ve maça girmemizi engelleyen Hatayspor başkanına tepki gösterdim. Ancak yaşanan bu sözlü diyalogda kendilerinin aslında bir Hatayspor başkanı olarak hepimizin hassasiyetle durduğu ve deprem zamanında günlerce, aylarca başta yardım olmak üzere sürekli orada halkımızın yanında olan şahsımın depremzedelerle ilgili en ufak bir olumsuz açıklama yapma, yorum yapma ihtimali olamaz. Öyle bir düşüncede olmak bile şahsımı derinden üzer” dedi. Tanış’ın bu açıklaması Hataylıları ikna etmedi. Futbolun birleştirici yönüne vurgu yapan Hataylılar bu utanç dolu olayı ve nefret dolu sözleri şiddetle kınadı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.