ÇALIŞKAN: YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE’NİN ÖNEMİNİ HERKESE HATIRLATIYORUM

ÇALIŞKAN: YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE’NİN ÖNEMİNİ HERKESE HATIRLATIYORUM

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan, şehrin yeniden ayağa kaldırılması için yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Cansuyu Yardım Merkezini ziyaret eden Çalışkan: “Bir daha böylesine acılar yaşamamak için üzerimize düşen sorumlulukları ve Yaşanabilir Bir Türkiye’nin önemini herkese hatırlatıyorum.” dedi.

UMUT YOLCULUĞUNA ÇIKTIĞINA ŞAHİT OLUYORUZ

Saadet Partisi Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan konuyla ilgili yaptığı açıklamda: “Cansuyu Yardım Merkezimizi ziyaret ederek koordinatör Abdulhadi Bük’ten çalışmalar hakkında bilgi aldık. Şehrimizde bir taraftan molozların kaldırıldığına, diğer taraftan evini, barkını, her şeyini kaybetmiş hemşehrilerimizin umut yolculuğuna çıktığına şahit oluyoruz.

BİR KEZ DAHA ALLAH’TAN RAHMET DİLİYORUM

Depremde kaybettiğimiz dava büyüğümüz Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanımız İsmet Uğur Okay amcamızın kabrini ziyaret ettik. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm canlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, bir daha böylesine acılar yaşamamak için üzerimize düşen sorumlulukları ve Yaşanabilir Bir Türkiye’nin önemini herkese hatırlatıyorum.”dedi.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.