HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRDİ

HATAY EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİLENDİRDİ

Hatay Emniyet Müdürlüğü deprem bölgesi Hatay’da bulunan konteyner ve çadır kentlerde yaşamını sürdüren vatandaşları, “En İyi Narkotik Anne” ve Siber suçlar hakkında bilgilendirdi.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Narko Nokta faaliyetleri kapsamında Antakya’da bulunan Limak ve Büyükdalyan Konteyner Kentleri ziyaret etti. Buralarda vatandaşlarla bir araya gelen narkotik polisleri verdikleri seminerle, vatandaşları “En İyi Narkotik Anne” projesi hakkında bilgilendirdi. Vatandaşlara UYUMA uygulamasını da tanıtan Narkotik polisleri, daha sonra Konteyner kentlerde kalan vatandaşlara bilgilendirici el broşürleri dağıttı.

Öte yandan Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri de alnı konteyner kentlerde bilgilendirme çalışmalarını sürdürdü. Buralarda vatandaşları SİBERAY projesi kapsamında Siber Suçlar ve bilişim suçları konularında bilgilendiren ekipler, daha sonra konteyner kentlerde kalan vatandaşlara bilgilendirici içerik taşıyan el broşürleri dağıttı.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.