HATAY ESNAFININ DESTEKÇİSİ HALİT İMREK

HATAY ESNAFININ DESTEKÇİSİ HALİT İMREK

Hatay’da depremle işleri yerle bir olan Hataylı esnafların en yakın dostu ve yardımcısı olan Hatay Ticaret İl Müdürü Halit İmrek, tüm mesaisini esnafları ayağa kaldırmak için harcıyor.

Müdür İmrek, Ticaret Bakanlığının tam destekleriyle esnafların yanında olarak tüm esnaflara destekte bulunuyor. Hatay’da ahilik kültürünün devamı, hem esnafların işlerini sürdürebilmeleri, hem de vatandaşların güvenle alışveriş yapabilmeleri amacıyla denetimleri sıklıkla sürdüren İmrek, kentte ticaret hayatını olumsuz etkileyen ve esnaflara zarar veren işletmelere de gerekli cezai işlemleri uyguluyor.

ESNAFLAR İMREK’İN ÇALIŞMALARINDAN MEMNUN

15 ilçede ticari hayatın kurallara uygun şekilde devam etmesi için çalışmalarını titizlikle sürdüren İmrek, çalışmaları ile esnaflardan da tam not alıyor.

Esnafların zarar etmesini önleyen çalışmaları, esnafların sorunlarını üst makamlara iletmesi ve kapısının tüm esnaflara açık olmasıyla takdir gören İmrek, esnaf camiasının da sevilen ismi olmayı başardı. Esnafların kardeşi, ağabeyi, arkadaşı olan İmrek, esnaf ve vatandaş odaklı çalışmalarını sürdürüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.