HATAY FEN LİSESİ HEM ÖĞRENDİ, HEM EĞLENDİ

HATAY FEN LİSESİ HEM ÖĞRENDİ, HEM EĞLENDİ

Hatay’ın eğitimde sembol okullarından olan Hatay Fen Lisesi, uygulamalı eğitim modeli çerçevesinde öğrencileri ile kentin kültürel noktalarına geziler düzenledi.

Hatay Fen Lisesi’nin tertip ettiği Erasmus+ Ka229 Bilimle Birleşen Okullar projesiyle İtalya, Romanya, İspanya, Bulgaristan, Litvanya’dan katılımcılar Hatay Fen Lisesinde buluştu. 5 günlük bir programla okulda bilimsel deneyler yapan topluluk, ilin çeşitli tarihi, kültürel yerleri ziyaret ederek projenin finalini gerçekleştirdi.

OKUL YÖNETİMİNDEN EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Hatay’ın ilçelerine geziler düzenlenirken, proje çerçevesinde Hatay’ın gastronomi kültürü de yakından tanıtıldı. Uluslararası arenada yapılan Hatay reklamı oldukça yerinde bulundu. Hatay’ın ulusal ve uluslararası tanıtımı için gerçekleştirilen ERASMUS projelerinin devam edeceğini belirten Hatay Fen Lisesi yönetimi, gerçekleşen projede emeği geçen tüm eğitimcilere ve öğrencilere teşekkür etti.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.