HATAYSPOR MERSİN’DEKİ TESİSLERİNE KAVUŞUYOR

HATAYSPOR MERSİN’DEKİ TESİSLERİNE KAVUŞUYOR

6 Şubat deprem felaketinin ardından ligden çekilen, bu sezon ise adeta göçebe hayatı yaşayan Hatayspor, Mersin’deki kalıcı tesislerine Samsunspor maçının ardından kavuşacak.

İç saha maçlarını Mersin’de oynayan, maçlar öncesindeki antrenmanlarını ise TFF Riva Hasan Doğan Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde gerçekleştiren Hatayspor’un kalıcı tesislerinin yapımı tamamlandı. Mersin’in Erdemli ilçesinde atış poligonu alanında yapılan 2 antrenman tesisinde antrenmanlarını sürdürecek olan Hatayspor, bu sayede göçebe hayattan da kurtulmuş olacak.

2 SAHA VE KONAKLAMA TESİSİ HATAYSPOR’A HİZMET VERECEK

Hatayspor, biri sentetik çim, diğeri de doğal çim olmak üzere 40 dekar alanda iki tane sahada antrenmanlarını gerçekleştirecek. Tesislere İzmir’den getirilen özel çimler serildi. Konaklamak için de burada bulunan 60 yatak kapasiteli, 24 odalı tesis kullanılacak. Avrupa’nın en büyük, dünyanın da üçüncü büyük atış poligonunun da bulunduğu alanda inşa edilen tesisler, Mersin’de gerçekleşen Akdeniz Olimpiyatları’nda da kullanılmıştı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.