HATAY TRAFİĞİ BIKTIRDI

HATAY TRAFİĞİ BIKTIRDI

Honda kavşağında yürütülen yeni çalışmaların bir süre sonra işe yaraması bekleniyor. Ancak an itibariyle Honda kavşağında ki karmaşa ne yazık ki sürüyor.

Antakya-İskenderun karayolu üzerinde ki Honda kavşağında ki trafik karmaşası sürüyor. Birkaç gün arayla yürütülen bazı çalışmalar sayesinde rahatlayan kavşak ve kavşağa çıkan yollar ne yazık ki bir kez daha kilitlendi. Şehir merkezine giden en işlek ve tek güzergâh olan kavşağın bir yandan İskenderun’dan Antakya’ya doğru gelen araçlar diğer bir taraftan ise Samandağ ve Reyhanlı ilçelerinden gelen araçlara da ev sahipliği yaptığı biliniyor. Yaşanan karmaşanın önüne geçmek için ciddi bir çalışma yapılmasını isteyen vatandaşlar “Yeter Artık Bıktırdınız” dediler. Depremden sonra da trafik çilesinin her geçen gün giderek büyüdüğüne dikkat çeken vatandaşlar, bu sorunun çözümü artık kaçınılmaz oldu dediler. Yaşanan trafik yoğunluğunun araç sürücüleri arasında da gerginliğe neden olduğuna dikkat çeken vatandaşlar, “Bizi umursayan yok. Kendi yağımızla ve kendi yokluklarımızla kavuruluyoruz” dediler.

KUYRUK ÇEKİLMEZ HAL ALMAYA BAŞLADI

REKLAM ALANI

Kentin dört bir yanında ve her saatinde sadece Honda kavşağı değil birçok noktasında benzer yoğunlukların yaşandığını ileri süren Hataylılar, “Bulvar sürekli bir kargaşa içinde. Bunun nedeni alternatif başka bir yolumuzun olmaması. Bu nedenle trafik kilitleniyor. Kimsede bu manzaralara bir çözüm yolu bulmuyor. Nüfus her geçen gün artıyor, araç sayısı aynı oranda artış gösteriyor fakat bu konu için hiçbir tedbir alınmıyor” diye tepkilerini dile getirdiler.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.