HATAY VALİSİ KAYMAKAM ADAYLARIYLA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

HATAY VALİSİ KAYMAKAM ADAYLARIYLA TECRÜBELERİNİ PAYLAŞTI

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı’nca düzenlenen 109. Dönem Kaymakamlık Kurs Programı kapsamında “ Afet, Afet Yönetimi ve Afet Yönetiminde Hatay Modeli” konulu tecrübe paylaşımı ile kaymakam adaylarıyla bir araya geldi.
Modern sevk ve idare ile ilgili olarak bir idarecide bulunması gereken bilgi ve becerilerin kazandırılmasına yönelik hazırlanan program çerçevesinde kaymakam adaylarıyla buluşan Vali Masatlı, 6 Şubat ve devamındaki depremlerin ilk saatlerinden bu yana Nurdağı ilçesi ve Hatay’da depremin yaralarını sarmak için yapılan çalışmaları ve Afet Yönetiminde Hatay Modeli’nin uygulanmasındaki tecrübelerini aktardı.
İdarecilik hayatında edindiği bilgi ve tecrübelerini de kaymakam adaylarıyla paylaşan Vali Masatlı, atandıkları ilçelerde vatandaşı esas alan çalışmalar yapmalarını ve görev süreleri dolduğunda arkalarında iz bırakan kaymakamlar olmalarını tavsiye ederek, görevlerinde başarılar diledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.