CUMHURBAŞKANIMIZA YANLIŞ BİLGİ Mİ VERİLİYOR?

CUMHURBAŞKANIMIZA YANLIŞ BİLGİ Mİ VERİLİYOR?

Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Deprem felaketinin yaralarının sarılmaya çalışıldığı Hatay’da enkaz kaldırma çalışmalarının bittiğini açıkladı.

Ancak Hatay’da enkaz kaldırma çalışmaları, yıkım çalışmaları dahil henüz yarı seviyesine dahi ulaşmamışken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı ardından sarf ettiği bu sözler akıllara farklı soru işaretlerini getirdi. Hemen her gün usullere aykırı şekilde süren yıkımlar, kural tanımayan firmaların insan sağlığını hiçe sayan çalışma sistemi Hatay’da çalışmaları yavaşlatırken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu açıklaması, Hatay’a daha fazla yıkım ekibi sevk edilmesi beklenirken, beklentilerin tam aksine gelmeyi planlayan ekiplerin de karar değiştirmesine neden oldu.

KİMLER CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I YANLIŞ BİLGİLENDİRİYOR

Hatay Valisi sayın Mustafa Masatlı’nın cansiperane şekilde çalışmalarını sürdürdüğü, yıkımların usullere uygun şekilde yapılması, yerinde ayrıştırma yapılmadan yıkımların hızlanması için attığı adımlara da ihanet eden kimin kim olduğu kamuoyunda tartışılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 11 ilde yıkım faaliyetlerinin bittiğini açıklaması Hatay kamuoyunda şaşkınlıkla karşılanırken, belli odakların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı yanlış bilgilendirdiği şeklinde yorumlar da yapılmaya başlandı.

VALİ MUSTAFA MASATLI YIL SONUNU İŞARET ETMİŞTİ

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, 24 Temmuz’da gazeteciler ile gerçekleştirdiği buluşmada bu konuda süre veremeyeceğini, ancak yıkımları  yıl sonuna kadar bitirmeye çalışacaklarını açıklamıştı. Vali Masatlı’nın açıklamasından kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu yöndeki açıklamaları kamuoyunda yanlış anlaşılmalara neden oldu.

VATANDAŞLAR BİLGİLENDİRME BEKLİYOR

Hemen her gün kentin farklı noktalarında süren yıkım faaliyetlerini gözleriyle gördüklerini, ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu açıklamasına bir anlam veremediklerini belirten vatandaşlar, “Bazı şer odaklarının Hatay’daki çalışmaların bilinçli olarak yavaşlatılması için bu konuda Cumhurbaşkanımızı yanlış bilgilendirdiğini düşünüyoruz. Hataylı yetkililerimizden bu konuda halkı doğru bilgilendirmelerini, aynı zamanda Cumhurbaşkanımıza da ulaşarak konuyla ilgili bilgilendirme yapmalarını rica ediyoruz” şeklinde açıklamalarda bulundular. Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.