HATAY’DA 500 KİŞİYE İSTİHDAM FIRSATI

HATAY’DA 500 KİŞİYE İSTİHDAM FIRSATI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR), deprem etkilerinin giderilmesi amacıyla Hatay’ın 15 ilçesinde Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında 500 kişilik istihdam ödeneği tahsis etti. Bu kapsamda çeşitli ilçelerde kaymakamlıklar tarafından personel alımı gerçekleştirilecek.
Başvurular, 19 Ağustos’ta başlayıp 23 Ağustos’ta sona erecek. TYP kapsamında istihdam edilecek vatandaşlar, Ağustos’un son haftasında çekilecek kura ile belirlenecek. Kura sonucunda seçilen kişiler, 2 Eylül’de işbaşı yapacak. 119 gün sürecek olan program, 31 Aralık 2024 tarihinde sona erecek
İlçelere göre dağılım şöyle: Altınözü’nde 65, Payas’ta 15, Kumlu’da 15, Antakya’da 65, Belen’de 15, Reyhanlı’da 70, Arsuz’da 10, Yayladağı’nda 40, Samandağ’da 10, Hassa’da 45, Erzin’de 15, Defne’de 15, İskenderun’da 50, Kırıkhan’da 45, Dörtyol’da ise 25 kişi istihdam edilecek.
Başvuruda bulunacak kişiler, aynı adreste oturup programa başlangıç tarihi dikkate alınarak ulaşılabilen en yakın döneme ait gelir getirici bir işte çalışma sonucu elde ettikleri toplam kazancın asgari ücretin bir buçuk katını aşmadığını beyan ederek başvurularını yapabilecekler. Başvurular, İŞKUR’un resmi web sitesi üzerinden veya ALO 170 hattı aranarak yapılabilecek. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.