ALTINÖZÜ, BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’Ü ANDI

ALTINÖZÜ, BÜYÜK ÖNDER ATATÜRK’Ü ANDI

Hatay’ın Altınözü ilçesinde, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85’inci yılında törenle anıldı.

Tacettin Sürmeli Parkında bulunan Atatürk Anıtında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85’inci yıldönümü olan 10 Kasım dolayısıyla çelenk sunumu gerçekleştirildi. Altınözü Kaymakamlığı, Altınözü İlçe Garnizon Komutanlığı ve Altınözü Belediyesi’nin çelenk sunumları gerçekleştirildi. Tören alanında bulunanlar ile çevredeki vatandaşlar saat 09.05’i gösterdiğinde çalan sirenle beraber saygı duruşunda bulundu.

İstiklal Marşı’nın okunduğu törenin ardından protokol, Altınözü Belediyesi Konferans Salonu’nda düzenlenen anma programına katıldı. Törene, Altınözü Kaymakamı Mehmet Sert, Altınözü İlçe Garnizon Komutanı Üstteğmen Nuh Koçyiğit, Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.