HİÇBİR ZAMAN PARTİZANLIK YAPMADIK!

HİÇBİR ZAMAN PARTİZANLIK YAPMADIK!

ANTAKYA BELEDİYE BAŞKANI İZZETTİN YILMAZ, VATANDAŞLARIN BELEDİYE BAŞKANLARINDAN ADİL, ŞEFFAF BİR YÖNETİM BEKLEDİĞİNİ SÖYLEDİ..

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, vatandaşların, belediye başkanlarından partizanlık yapmadan, adil ve şeffaf bir yönetim beklediğini belirterek, “Karar alma süreçlerinde açıklık ve hesap verebilirlik önemlidir” dedi.
Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, Antakya’yı her zaman hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya çalıştıklarını belirterek, “Sayın Cumhurbaşkanımızın biz millete efendi değil hizmetkar olmaya geldik sözünün ışığında kişisel hırs ve çıkarların hizmetin önüne geçmesine asla izin vermeden durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.
DEPREM GERÇEĞİNİ UNUTAMAYIZ!
Deprem gerçeği konusunda hassasiyetini hep ön planda tuttuklarını belirten Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, şunları söyledi:
“Depremlerde yaşadığımız kayıplar hepimizin malumudur. Acıların kayıpların had safhada olduğu dönemleri yaşadık, hafızalarımızdan silmemiz imkansız. Yaraları sarmak için vargücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızla gerçekleştirilecek istişareler sonucu Antakya’yı yaşam kalitesi yüksek refah içinde yaşanacak bir ilçe haline getirmek her zaman olmazsa olmazımız olacak. Eksiklere yanlışlara bakmadan daha iyisini nasıl yapacağımıza bakmak durumundayız. Daha iyisi için çalışmaya devam edeceğiz. Hedefimiz milletimizin gönlünü kazanmak. AK kadrolar ve Ak Parti belediyeciliğiyle depremde kaybettiklerimizi yeniden ayağa kaldıracağız. Antakya’yı eski ihtişamlı günlerine kavuşturacağız.”
BU ÖNEMLİ MAKAMIN HAKKINI VERMEK GEREKİYOR!
İyiliğin her zaman iyilik getireceğini vurgulayan Başkan Yılmaz, şöyle devam etti:
“Hep birlikte şehrimizin imarına, karakterinin oluşumuna, kaybedilen değerlerin ihyasına zemin hazırlamamız gerekiyor. Bir makamda oturmak ve milletimizin büyük bir çoğunluğunu memnun etmek kolay olmasa gerek. Tüm bunların yanı sıra milletin teveccühünü alarak bu önemli makamın hakkını da vermek gerekiyor. Vatandaş bizden her zaman hizmet bekler. Çünkü belediyeler vatandaşlara en yakın kurumlardır. Toplumun bir yapısı, karakteri vardır, kültürel bir dokusu, fotoğrafı vardır. Şehri anlamadan, orada yaşamadan, havasını solumadan, tozunu yutmadan, insanla şehir arasındaki bağı önemsemeden verilen hizmete belediyecilik denmez. Bu doğrultuda vicdanımız çok rahat, partizanlık yapmadan, adil, şeffaf bir yönetim anlayışı sergiledik. Karar alma süreçlerinde açıklık ve hesap verebilirlik önemlidir.” Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.