HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI İÇİN İZZETTİN YILMAZ SON DURAKTIR

HATAY’DA CUMHUR İTTİFAKI İÇİN İZZETTİN YILMAZ SON DURAKTIR

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, kent kamuoyunun görüşlerine göre Cumhur İttifakı kanadı için son durak olma özelliği taşıyor.

Hatay genelinde adı ilk olarak açıklanması beklenen Başkan İzzettin Yılmaz’ın olmaması halinde büyük bir oy kaybı yaşanacağının altını çizen kanaat önderleri, bu vesileyle Cumhur İttifakı’nı oluşturan partilere İzzettin Yılmaz’ın etrafında kenetlenilmesi çağrısını yinelediler.

İZZETTİN YILMAZ YOKSA ANTAKYA DA YOK, HBB DE!

İzzettin Yılmaz’ın geçmişten bu yana gelen siyasi birikimi ile kente önemli eserler kazandırdığını, tarihi boyunca görülmeyen hizmetlere imzasını atarken kentin çehresini de önemli ölçüde değiştirdiğini belirten kanaat önderleri, bu değişim ve dönüşümün devam etmesi için Antakya’nın Cumhur İttifakı’nda kalması için İzzettin Yılmaz’ın göreve devam etmesinin şart olduğunu belirttiler.

HBB’NİN KİLİDİ İZZETTİN YILMAZ

Cumhur İttifakı bileşenlerinin henüz kararlarını ince eleyip sık dokudukları öğrenilirken Antakya için de aday adaylarının sayısı günden güne artıyor. Vatandaşlar İzzettin Yılmaz isteklerini yüksek sesle bildirmeye devam ederken, Cumhur İttifakı kanadından ise İzzettin Yılmaz’a dair açıklama yapılmaması tepkilere yol açıyor. Bu denli bir başarının sahiplenilmesi gerektiğini kaydeden vatandaşlar, İzzettin Yılmaz yoksa biz de yokuz diyerek Cumhur İttifakı’na adeta meydan okudular. Önümüzdeki günlerde beklenen İzzettin Yılmaz isminin açıklanmaması halinde Cumhur İttifakı’nın oy oranında ciddi bir düşüş bekleniyor.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.