Meşale Gazetesi

DİNGİL VE ÇENTELİ AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN

DİNGİL VE ÇENTELİ AİLELERİNE HAYIRLI OLSUN

Hayrunisa VE Mehmet Can’ın Nişan Yüzükleri Takıldı

Hatay’ın köklü,saygın ve sevilen ailelerinden olan Dingil ve Çenteli ailelerinde nişan heyecanı yaşandı. Hatay basın camiasının duayen ismi Hatay Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi,Özyurt Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Metin Dingil ile Belgin Dingil’in dünyalar güzeli kızları Hayrünisa ile Hateks’ten emekli Ali Çenteli ile Nazlı Çenteli’nin yakışıklı oğulları Mehmet Can aile arasında düzenlenen nişan töreni ile evliliğe ilk adımı attılar.

Ant-Ka Gastronomi Akademisinde gerçekleşen nişan merasimine Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Esmergil Baharat Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esmergil, Antakya Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Ali Kanlı, eski Belediye Meclis Üyesi İbrahim Toysal ile Dingil ve Çenteli ailesinin akrabaları katılım gösterdiler.

Konukların yoğun alkışı arasında sahneye gelen Hayrünisa&Mehmet Can çifti şıklıkları ile göz kamaştırırken yaptıkları ilk dans ile herkesi büyülediler.

Hayrünisa&Mehmet Can çiftinin nişan yüzüklerini takan Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz,Hatay’ın iki kıymetli ailesinin evlatlarının nişan yüzüklerini takmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyerek hayırlı olsun dediği genç çifte Allah tamamına erdirsin temennisinde bulundu.Mutluluları adeta gözlerinden okunan Hayrünisa&Mehmet Can çifti bu mutluanlarında yanlarında yer alan tüm sevdiklerine teşekkür ettiler.

Alkışlar arasında  nişan pastasını kesen genç çift daha sonra aile bireyleri ile birlikte objektiflere poz verdiler. Mutlu anlarını ölümsüzleştirmek isteyen Hayrünisa&Mehmet Can çifti sevenleri ile birlikte de bol bol fotoğraf çekilmeyi ihmal etmediler.

Sevenlerinin bir an olsun sahnede yalnız bırakmadıkları Hayrünisa&Mehmet Can çiftinib nişan töreninde eğlence gece boyunca devam etti.

Mutluluğu duygu dolu gözlerinden okunan Usta Gazeteci Metin Dingil yaptığı açıklamasında:”Bu tarif edilemez bir mutluluk.Rabbim herkese bu güzel duyguları yaşatsın.Kızın Hayrünisa ve damadımız Mehmet Can’ı yürekten kutluyor Allah tamamına erdirsin diyorum.Nişan merasimimize katılım gösteren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz ve tüm konuklarımıza teşekkür ediyorum.”dedi.Hatay Meşale Gazetesi olarak evliliğe ilk adımı atan Hayrünisa Dingil ve Mehmet Can Çenteli’yi yürekten kutluyor ,Allah tamamına erdirsin diyoruz. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.