HATAY’DA SATRANÇ HALA YAŞIYOR

HATAY’DA SATRANÇ HALA YAŞIYOR

Hatay Orta okullar arası Satranç yarışmasında Sümerler Ortaokulu bir birincilik bir ikincilik ve bir üçüncülük aldı. İlimizin 15 ilçesindeki bütün ortaokul öğrencilerini kapsayan Hatay okullar arası satranç yarışmalarına Defne-Sümerler ortaokulu damga vurdu. Sümerler ortaokulu satranççıları: Yıldız erkeklerde il birinciliği Yıldız kızlarda il ikinciliği küçük kızlarda il üçüncülüğü elde ederek bütün kategorilerde derece almayı başardı.

Okul müdürü Ercan Yücel, önemli başarı elde eden sporcuları ile öğretmenlerini kutlarken :”Başarılı sonuçlar almanın gururunu yaşıyoruz başarıya doymayan Sümerler Ortaokulu’muzun öğrencileri ile zeki-çevik ve ahlaklı öğrenci sporcular yetiştiren öğretmenlerimi kutluyorum. Emeklerinize sağlık” dedi.

Sümerler ortaokulu satranç takımı böylelikle gruplar ve Türkiye finalleri için vize aldı
Sümerler ortaokulu’nun 1 birincilik,1 ikincilik ile 1 üçüncülük elde eden Satranç takımında: Ali Doğru,Berkay Korkmaz, Ali Yusuf Oflazoğlu, Adem Sönmez,.Emir Oflazoğlu ile Çınar Gönenç bulunuyor.Sümerler ortaokulu satranç takımını gruplar ile Türkiye finallerine taşıyan ekibin bu başarısında: Okul müdürü Ercan Yücel, Müdür yardımcısı Nurcan Oflazoğlu ile öğretmen Fatma Günay’ın büyük emeği, desteği oldu.Bu arada Sümerler ortaokulu; Satranç yanı sıra yıl içerisinde da basketbol erkeklerde il üçüncülüğü, voleybol kızlarda il ikinciliği kupalarını kazanmıştı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.