HATAY’DA UMRE’YE GİDECEKLERE SEMİNER VERİLİYOR

HATAY’DA UMRE’YE GİDECEKLERE SEMİNER VERİLİYOR

Diyanet İşleri Başkalığı 2023-2024 Yılı Umre Organizasyonu çerçevesinde başta yarıyıl tatili servisli 11 günlük ve Hatay Özel 4. Tur olmak üzere farklı turlarda kayıtlı 101 umreciye 15-16 Ocak 2024 tarihlerinde Reyhanlı Hacı Suphi Çimen Camii’nde, yine müftülüğe kayıt yaptıran 133 umreciye 17-18 Ocak 2024 tarihlerinde İl Müftülüğü Konferans Salonunda seminer düzenlendi.

Seminerlerde İl Müftüsü Mevlüt Topçu, İl Müftü Yardımcısı Muhammed Değirmenci ile Hac ve Umre Hizmetleri Şube Müdürü Memiş Kelletaş tarafından umrecilere kutsal yolculuğa çıkmadan önce yapılması gereken maddi ve manevi hazırlıklar, uygulamalı olarak umre ibadetinin nasıl yapılacağı, yolculuk esnasında uyulması gereken kurallar, Mekke ve Medine ziyaret yerleri hakkında çeşitli bilgiler verildi. Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından Umre yolculuğu esnasında umrecilerimize temel sağlık bilgileri konusunda sunumlar yapıldıktan sonra umrecilerimizin aşıları yapılarak seminerler tamamlandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.