HATAY’IN AK SAÇLI HİZMETKARI ADEM YEŞİLDAL

HATAY’IN AK SAÇLI HİZMETKARI ADEM YEŞİLDAL

AK Parti Hatay Milletvekili Av. Adem Yeşildal Hatay’ın Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olması adına çalışmalarını yoğun olarak sürdürüyor. 15 ilçede gece gündüz demeden ziyaretler gerçekleştirerek makam mevki derdi olmayan Milletvekili Yeşildal, AK davaya da büyük hizmetlerde bulundu. 3 dönem milletvekili, Hatay İl Başkanı ve ardından yeniden milletvekili olarak hizmet verdiği ve her kademesinde büyük emeği bulunan Yeşildal, 6 Şubat deprem felaketinin ardından yaşanan 2 büyük seçimden de Hatay’da en başarılı teşkilat olarak çıkmayı başardı.

İKİ SEÇİMDE DE UYKU NEDİR BİLMEDİ

Art arda gerçekleşen ve Türkiye Cumhuriyeti tarihine giren iki büyük seçimi yıkık bir şehirde yaşayan Milletvekili Yeşildal, iki seçimden de Cumhur İttifakı adına zaferle ayrılmayı başardı. İlk olarak 2023 yılında gerçekleşen seçimlerde milletvekilliğinde rakiplere üstünlük kuran Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda da Milletvekili Yeşildal öncülüğünde rakiplerini ezip geçmeyi başardı. Cumhur İttifakı’nın ak saçlı kaptanı olarak 31 Mart yerel seçimlerine büyük destek ile giren Yeşildal’ın öncülüğündeki Cumhur İttifakı kanadı tüm belediye başkanlıklarını korumayı başardı. Bunun üzerine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını da kazanmayı başardı. İki seçimde de uyku nedir bilmeden 15 ilçede mahalle mahalle gezen Yeşildal, seçim zaferinin mimarı olmayı başardı.

HALKTAN YEŞİLDAL’A BÜYÜK TEVECCÜH

Milletvekili Yeşildal, seçim çalışmalarının yanı sıra Hatay’ın ayağa kalkması sürecinde de çalışmaları hiç aksatmadı. Bakanlıkların kapılarını sürekli aşındıran Yeşildal, Hatay’a doğrudan yatırım kazandırılmasını sağladı. Hataylı vatandaşların süreci en az zararla atlatabilmeleri adına maddi ve manevi olarak Hatay’ın kamu yatırımları ile sürekli desteklenmesini sağlayan Milletvekili Yeşildal, Hatay’da halkın sevgilisi oldu. Hataylı vatandaşlar, çalışmalarından çok memnun oldukları Milletvekili Yeşildal’ı, önümüzdeki dönemde daha üst makamlarda görmek istediklerini belirttiler.Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.