HATAY’IN EĞİTİMCİ AİLESİ KUCAKLAŞTI

HATAY’IN EĞİTİMCİ AİLESİ KUCAKLAŞTI

BİRİ DEFNE, DİĞERİ G.ANTEP’TE EĞİTİME YÖN VERİYOR

Defne Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan Gaziantep Şahinbey İlçe Milli Eğitim  Müdürlüğünü ziyaret ederek, Antakya Nihal Turgut Anlar Anadolu Lisesi Müdürü iken Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlayan aynı zamanda kardeşi Cemal Gülistan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyaret esnasında abi kardeş iki İlçe Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan ve Cemal Gülistan eğitim öğretim faaliyetleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak, amaçlarının topluma faydalı, vatanını, bayrağını, milletini seven iyi insanlar yetiştirmek olduğunu ifade  ettiler.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Gülistan Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan’a teşekkür etti. Müdür Kemal Gülistan ise hayırlı olsun temennisinde bulunarak, başarılar diledi. Müdür Kemal Gülistan daha sonra Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Burhan Yüksel, Oğuzeli Malmüdürü Abdulaziz Yürek ve Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Sarıyıldız’a da nezaket ziyaretlerinde bulundu.Haber:Zeliha Naz ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.