HATAY’IN SÖNMEYEN MEŞ’ALESİ 5 YAŞINDA

HATAY’IN SÖNMEYEN MEŞ’ALESİ 5 YAŞINDA

Hatay’ımızın, bölgemizin ve ülkemizin gerçeklerini, çarpıtmadan, dosdoğru olarak halka ulaştırma amacıyla çıktığımız yolun 5. yılında Hatay Meş’Ale Gazetesi doğru bildiği yolda dosdoğru ilerlemeye devam ediyor.

Daima devletinin ve milletinin yanında olmayı şiar edinen Hatay Meş’Ale Gazetesi, hukuka uygun, tarafsızlık içinde kişi haklarına ve özel haklara saygılı, toplumun hassasiyetine özen gösteren bir çizgide demokrasimizin ve gazetecilik mesleğinin saygınlığını koruyarak Hatay halkına en doğru bilgiyi en hızlı ve tarafsız şekilde ulaştırma gayreti ile bir ekip bilinciyle hareket ediyor. Antakya’da basın tarihini yaptığı gazetecilik anlayışı ile kökten değiştiren, ilkeli yayın anlayışıyla basına standart getiren Hatay Meş’Ale Gazetesi, şan ve şerefle dolu 5 yılı geride bırakırken, geride lekesiz ve tertemiz bir yayın dönemi bırakıyor. Geçmişten edindiğimiz tecrübeleri gelecekte de siz değerli okurlarımıza aktarmaktan memnuniyet duyacağız. 5 yıldır bizim en büyük destekçimiz olan değerli halkımıza şükranlarımızı sunuyor, Hatay Meş’Ale Gazetesi yayın ailesi olarak sizlerle daha nice yıldönümlerimizi kutlamayı diliyoruz.

Hatay Meş’Ale Gazetesi Yayın Ailesi..

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.