HATAYLI CERRAH ZİRVEYE ADINI YAZDIRDI

HATAYLI CERRAH ZİRVEYE ADINI YAZDIRDI

Hataylı Beyin Cerrahı Dr. Atilla Yılmaz, 2024 yılı için Portland’da düzenlenen OHSU’da prestijli Stereotaktik ve Fonksiyonel Sinir Cerrahisi Kursu’na konuşmacı ve eğitmen olarak katıldı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yılmaz, “Kurs başkanı Prof hocama en içten şükranlarımı sunuyorum. Ahmed M. Raslan ve Prof. 8. kadavra kursu için saygıdeğer uzmanlar çemberine katılma fırsatı için Kim Burchiel. Bu prestijli etkinlikte konuşmacı ve eğitmen olarak katkıda bulunmak bir ayrıcalıktır.

Nöromodülasyon ve Derin Beyin Stimülasyonu Cerrahisi’nde önemli içgörü ve son gelişmelerle dolu 3 günlük kursa yansıyan hevesim artıyor. Elle kadavra atölyesi de dahil olmak üzere zihinlerin bu buluşması, benzeri olmayan bir eğitim zirvesiydi. Akıl hocam Prof. Kelly Foote ile yeniden bağlantı kuruyorum, WSSFN Başkanı Prof. ile etkileşimde bulunuyorum. Konstantin Slavin, ve yakın arkadaşlarla network Prof. Harith Akram ve MSSFN Başkanı Prof. Walid Abdel Ghany ve Prof. Adolfo Ramirez Zamora çok sayıda meslektaşıyla birlikte gerçekten zenginleştirici bir deneyim oldu.

Şiddetli ve sıra dışı sarsıntı türleriyle mücadele için tasarlanmış Double Target Derin Beyin Uyarı tekniği hakkındaki sonuçları sunmaktan özellikle heyecan duydum. Bilgi alışverişi devam ediyor ve ben de bunda yer almaktan, araştırmalarımızı ve uzmanlığımızı dünya çapında paylaşmaktan büyük gurur duyuyorum. İşte tıbbın sınırlarını ilerletmek ve küresel bir etki. Profesöre özel bir teşekkür sözü. Ahmed M. Raslan ve Prof. Kim Burchiel, böyle çığır açan bir etkinliğin bir parçası olmak için nazik davetleri için. OHSU’daki Stereotaktik ve Fonksiyonel Sinir Cerrahisi Kursu için liderliğiniz ve vizyonunuz gerçekten ilham verici. Birlikte, tüm dünyada Nöromodülasyon çıtasını yükseltmeye devam edelim“ dedi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.