UZUN ÇARŞI ESNAFI DERTLİ

2008 Yılında Palladium alışveriş merkezinin açılmasıyla uzun çarşı esnafımızın derdi işte o zaman başladı

UZUN ÇARŞI ESNAFI DERTLİ

2008 Yılında Palladium alışveriş merkezinin açılmasıyla uzun çarşı esnafımızın derdi işte o zaman başladı. Büyüklerimizden gelen alışkanlık ve gelenekle vatandaşlarımız alışverişlerini hep uzun çarşı esnafıyla yapmıştır. Maalesef ki uzun çarşı esnafımız 2008 yılından bu yana kaderine bırakılmış açıkçası ne halin varsa gör mantığı uygulanmıştır.

KİMLER NEDEN VESİLE OLDU

Palladium alışveriş merkezi Dönemin Belediye Başkanı Mehmet Yeloğlu’nun onayı ile hizmete girmiştir. Asıl mesele işte o zaman Uzun çarşı esnafının derdi başlamış, kaderine bırakılmıştır. SORUYORUZ  bu alışveriş merkezi çok mu lazımdı, kimler neden ne karşılığı bu imzayı atmış olabilir. SORUYORUZ çok mu gerekliydi esnafı bitirme hamleniz. SORUYORUZ esnafa hangi yüzle nasıl bakıyorsunuz.

BUNLAR YETMEZMİŞ GİBİ

Geçtiğimiz kış ve daha önce yaşanan yağmur ve sel baskınlarında uzun çarşı esnafımızın durumu gözler önündeydi. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’a SORUYORUZ bu durumdan dolayı vicdanın rahat mı, peki sen esnafın yüzüne nasıl bakıyorsun. İşte bu iki Başkanın bıraktığı eserle maalesef Uzun Çarşı esnafının üzerine ölü toprak serildi. Kendi esnafını düşünmeyen bir mantığın Ak Parti İl Başkanı olması sizce manidar değil mi. Sormayacak mı esnafımız siz hangi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.