HATAYLI OZAN NEBİH NAFİLE BAKANLIK PROGRAMINDA

HATAYLI OZAN NEBİH NAFİLE BAKANLIK PROGRAMINDA

Hataylı şair-ozan Nebih Nafile “Dilimizin Zenginlikleri” projesinin ışığı ile Ankara’da, Mamak Demirlibahçe İlkokulu öğrencileri ile bir araya geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlıyor.

Bu sayede öğrenciler dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecek. “Dilimizin Zenginlikleri” projesinin ışığı ile şair-ozan Nebih Nafile okullardaki kültürel etkinliklerine devam ediyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.