HATAYSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

HATAYSPOR 1 PUANA RAZI OLDU

Atakaş Hatayspor rakibinin sayısız kez gole yaklaştığı mücadelede kaleci Erce’nin muazzam performansı ile Ankaragücü deplasmanında 1 puan almayı başardı.

Ankaragücü takımının maçın büyük bölümünde adeta tek kale oynadığı maçta 1 gol VAR’dan dönerken, Ankaragücü temsilcisi penaltı atışından da yararlanamadı. Erce penaltı dahil çok sayıda pozisyonda kalesini gole kapatarak maçın yıldızı oldu. Maçın ilk pozisyonu Ankaragücü’nden geldi. Art arda gelen atakların ardından 10’da Cephas ile gol geldi, ancak VAR incelemesiyle gol ofsayt nedeniyle geçersiz sayıldı.

BAJİC ERCE’Yİ GEÇEMEDİ

14’te Morutan ile Ankara ekibi yüklendi. Engincan’ın kanadında Morutan topu çekerken müdahalede bulunuldu. Morutan yerde kaldı ve hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltıda topun başına geçen Bajic’in penaltısını Erce kurtardı, dönen topu ise defans kornere gönderdi. 26’da Ankaragücü bir kez daha yüklendi, Ali Kaan’ın uzaktan şutu üstten auta çıktı. 28’de sağ kanattan Hatayspor Rivas ile yüklendi. Ortası defansa çarparak taca çıktı. 36’da Hatayspor ilk atağını yakaladı. Görkem ilerledi, Strandberg ile verkaç yaptı. Kaleciyle karşı karşıya pozisyonda şutunu çeken Görkem topu kaleciye nişanladı. 38’de Ankaragücü kornerinde Atakan’ın ceza sahasında yaptığı kafa vuruşunu Erce çıkardı. 40’ta Rivas ceza sahası dışından vurdu, defansa çarpan top uzaklaştırıldı. 46’da Ankaragücü atağında Görkem Cephas’ı faulle durdurdu. Serbest vuruşta top defanstan döndü.

ANKARAGÜCÜ VURDU, ERCE TUTTU

49’da Hatayspor atağında Dadaşov içeri çevirdi, defansın ayak koyduğu topu kaleci kontrol etti. 52’de Bashiru çalımlarla ceza sahasına girdi. Ankaragücü defansı son anda topa ayak koyarak atağı kesti. 54’te Hatayspor Bashiru ile yüklendi, seken topu Strandberg Görkem’e bıraktı, Görkem uzaktan kaleyi denedi, kaleci yere uzanarak şutu kurtardı. 61’de Strandberg ceza sahasına girdi, şutu yan ağlarda kaldı. 70’te Görkem uzaktan bir kez daha şansını denedi, kaleciye çarpan top kornere çıktı. 77’de defansın hatasında topu kapan Morutan’ın şutu defanstan döndü. 88’de Hatayspor atağa çıktı, Bashiru Görkem’e aktardı. Görkem Matondo’nun önüne yuvarladı, Matondo’nun şutu auta çıktı. 90’da Erce net golü önledi. Cephas ile yüklenen Ankaragücü’nü Erce durdurdu. Mücadele bu sonuçla 0-0 eşitlikle tamamlandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.