HATAYSPOR KOMŞUYA KARŞI

HATAYSPOR KOMŞUYA KARŞI

Atakaş Hatayspor Trendyol Süper Ligi’nin 23. haftasında deplasmanda oynayacağı Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde Çeşmeli Futbol Sahası’nda yapılan ve 1 saat 15 dakika süren antrenmanda, Alanyaspor maçında 60 dakika ve üzeri süre alan futbolcular rejenerasyon çalışması yaparken diğer futbolcular 5’e 2 top kapma ve dar alan çalışması gerçekleştirdi. A. Hatayspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

ADANA DEMİRSPOR SORUNLARLA BOĞUŞUYOR

Mbaye Niang’ın ayrılış sürecinin başlamasıyla sorunlara gömülen Adana Demirspor’da bu sorunlar puan kayıpları yaşanmasına da yol açtı. Son haftalarda art arda puan kayıpları yaşayan ve Ziraat Türkiye Kupası’ndan penaltılarla elenen Adana Demirspor, bu zorlu periyotta Atakaş Hatayspor’u konuk edecek.

ADANA DEMİRSPOR’DA BURSASPOR KORKUSU! ‘ÇOK DAHA KÖTÜ OLACAĞIZ’

Adana Demirspor mali açıdan çok sıkıntılı bir süreçten geçiyor. Paralarını alamadıkları için ayrılan ve başka takımlara giden oyuncu sayısı kısa süre içinde 4’ü buldu. Arber Zeneli, Kevin Rodrigues, Younes Belhanda, Jonas Svenson. Hali hazırda 5 oyuncu da ayrılık için bekliyor: Gravillon, Badou N’Diaye, Yusuf Sarı, Mbaye Niang, Balotelli. Sezon başında da 2 oyuncu yine takımdan ayrılmıştı: Amir Feratovic, Goran Karacic. Şu anda milli takımı çalıştıran Vincenzo Montella’nın geçen sezon başında olduğu Adana Demirspor’u hali hazırda “emekli” olduğu düşünülen Hikmet Karaman çalıştırıyor.

Karaman’ın yaklaşık 25 yıllık kariyerinde en yüksek puan ortalaması Bursaspor’u çalıştırırken 2013’te 17 maçta yakaladığı, 1.65’lik puan ortalaması. Adana Demirspor’ın ayrılıklarının ve Karaman’a takımın teslim edilmesinin asıl nedeni ise ekonomik kriz. Camiada konuşulan Adana’nın Süper Lig’deki tek takımının yakın gelecekte Bursaspor’un ve daha pek çok Süper Lig takımının yaşadığı sonun beklediği. Atakaş Hatayspor’un Adana Demirspor’a konuk olacağı mücadele yarın akşam saat 19.00’da Adana Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.