HATAYSPOR ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

HATAYSPOR ÜRÜNLERİNE YOĞUN İLGİ

SEZONUN BAŞLAYACAK OLMASIYLA BİRLİKTE BORDO-BEYAZLI TARAFTARLAR, HATAYSPOR ÜRÜNLERİNE İLGİ GÖSTERMEYE BAŞLADI

Yeni sezon öncesi Trendyol Süper Lig’de ki temsilcimiz Hataypsor’a gönül veren taraftarlar bordo beyaz ürünler almak için soluğu Semerciler Çarşısında alıyorlar. Deprem sonrasında adım adım eski günlerine doğru yol alan Semerciler Çarşısında uzun yıllardır kendi tasarımı  Hatayspor forma, atkı, eşofman ve polar montlar satan Antakya Semerciler Çarşısı Güzelleştirme ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Deviren (Komando) son dönemde genç, yaşlı taraftarların yanında bayanlarında çok ilgi gösterdikleri ürünler arasında en çok kendi tasarımı olan forma ve  atkıların yer aldığını belirterek ,arabalar için özel hazırladıkları atkı modelleri ve polarlar eşofmanların  ilgi gördüğünü  söyledi. Aynı zamanda Hatayspor Taraftarlar Derneği 2.Başkanı olan Mehmet Deviren (Komando) Hatayspor’a duyulan sevginin kendisini fazlası ile mutlu ettiğinin altını çizerek başladığı açıklamasında:” Bir tane Hatayspor’umuz var. Sadece iyi günde değil her günde bu takıma desteğimiz sürmeli.

Ben uzun yıllardır tribünlerde takımımıza verdiğim büyük desteğin yanı sıra Semerciler Çarşısında bulunan mütevazi işyerimde kendi tasarımım olan Hatayspor ürünlerinin satışını da yapmaktayım. Memleketimiz büyük bir felaket yaşadı. Rabbim bizlere bir daha böyle acılar yaşatmasın. Depremzede vatandaşlarımızın çarşımıza geldiğinde Hatayspor ürünlerimize gösterdikleri ilgi ve bunları aldıktan sonra yüzlerinde oluşan tebessüm valla beni daha fazla mutlu etmektedir. Deprem bize çok büyük acılar yaşattı ama çok şeyler de öğretti. Birbirimize destek olmayı öğreti. İki dakikada herşeyimizi kaybedeceğimizi öğretti. Ve insanları öğretti. Vermeden kötü olmayı değil de verip kötü olmayı öğretti. Bu kadar zorluklar arasında bir nebzede olsa teselli unsurumuz Hatayspor oldu hepimiz için. İşte bunun için hiç durmadan çalışıyorum ve yeni tasarımlar modeller üreterek vefalı taraftarlarımıza sunuyorum. Bizim ürünlerin en güzel yanı her yaş grubuna hitap etmesidir. Son dönemde Almanya’da yaşayan hemşerilerimiz aileleri ile gelerek forma ve atkılarımızı alıyorlar. Ve aldıkları bu ürünleri hemen giyerek çarşımızda öyle dolaşmaya başlıyorlar. Bordo Beyaz aşkını görmek sadece beni değil tüm çarşımızın esnaflarını bir nebzede olsa mutlu ediyor. Ürünlerimiz çok güzel, fiyatlarımız da bir o kadar uygun. Biz depremi fırsata çevirenlerden olmadık tam tersine her daim depremzedelerin yanında olduk. Yeni sezon ürünlerimizi yakından görmek adına tüm Hatayspor sevdalılarını Semerciler Çarşısındaki işyerimize bekliyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI

Hatayspor yönetimine güven ve desteklerinin tam olduğunu da ifade eden Mehmet Deviren (Komando), yeni sezonda başarı dileklerinde bulundu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.