HATAYSPORLU ATLET TÜRKİYE 4.’SÜ OLDU

HATAYSPORLU ATLET TÜRKİYE 4.’SÜ OLDU

Hatayspor Atletizm takımında forma giyen Suriye uyruklu atlet Ahmed El Harden Türkiye 4.sü oldu.

Hataysporda görev yapan aynı zamanda Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Spor Lisesi öğrencisi Ahmed El Harden başarıdan başarıya koşuyor. 10 ve 11 Mayıs 2024 tarihinde Türkiye Atletizm Federasyonu’nun Kayseri’de düzenlediği Türkiye bölgesel seçmelerde 3. olarak İzmir’de yapılacak olan Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı. İzmir Türkiye Finallerine katılan Hataysporlu ve İmam Hatip Spor Lisesi Sporcusu Ahmed El Harden 1 ve 2 Temmuz’da İzmir’de yapılan Türkiye Şampiyonasında 2.000 metre engelli koşuda Türkiye 4.sü olmayı başardı.

BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

REKLAM ALANI

Türkiye 3.cülüğünü kılpayı kaçıran Sporcu başarılarına bir yenisini ekledi. Antrenörleri Abdülmecid Ölçer, Senem Ölçer ve Beden Eğitimi öğretmeni Adem Yılmaz Türkiye 4.sü olan sporcunun başarısı için çok sevindiler. Başarılı sporcu bugünlere gelmesinde emeği geçen başta ailesi olmak üzere antrenörleri Abdülmecid Ölçer, Senem Ölçer, Okul müdürü Mehmet Hanifi Tuncer, okul idaresine ve Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Yılmaz’a teşekkür etti.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.