BAŞKAN TEKSÖZ VE YILMAZ ANKARA’DA

BAŞKAN TEKSÖZ VE YILMAZ ANKARA’DA

Hatay’da esnafların ve şoförlerin başkanları dolardaki düşüşün ardından esnafın ve vatandaşların sorunlarının çözümünün takibi için Ankara’da temaslarda bulundu.

Hatay Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz ve Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, Ankara’da bağlı bulunduğu federasyonlarda toplantılara katıldı. Her fırsatlarında Hatay’daki şoförleri ziyaret eden ve sorunlarını dinleyen Teksöz ve Yılmaz, sorunları aktarmak ve gündeme yönelik son gelişmelerle ilgili bilgi almak amacıyla Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu’nda ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu’nda gerçekleşen toplantıya katıldı.

TEKSÖZ: 24 SAAT ESNAFIMIZIN EMRİNDEYİZ

HESOB başkanı Abdulkadir Teksöz, toplantılarla ilgili yaptığı açıklamada; “Döviz’deki düşüşün fiyatlara yansımasını bekliyoruz. Bugün Ankara da özellikle bu konu üzerinde TESK genel başkanımız Bendevi Palandöken ile birlikte çalışmalara hız verdik. Ankara” da bu çalışmalara destek veren Aziz Fatih Yılmaz ve M. Ali Yapar kardeşlerime teşekkür ediyorum. Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Genel Başkanımız Fevzi Apaydın ağabeyimizi Aziz Yılmaz kardeşimiz ile birlikte ziyaret ederek şoför, nakliyeci, taksici, minibüs ve otobüsçü esnafımızın talep ve isteklerini ilettik. Yakın ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyoruz. 24 saat esnafımızın emrindeyiz” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.